top of page

get to know me

OVER MIJ

Leuk dat je wat meer over mij te weten wilt komen! Ik stel me graag aan je voor, mijn naam is

Anne Zitter, ik ben 34 jaar oud en woon samen met mijn vriend en twee lieve en prachtige kids in Nieuwegein. 

Ik ben gek op lange wandelingen, op pad gaan met vriendinnen, muziek, dansen, festivals, lezen, interieur, reizen, kickboksen, series & films maar het allergekst ben ik toch wel op tijd doorbrengen met mijn gezin. Je kunt mij wakker maken voor een goede Indische rijsttafel en nog blijer kun je mij maken met de eerste zonnestralen van de lente.

Ik ben altijd al visueel ingesteld geweest. Uitnodigingen, geboortekaartjes, presentaties - ik wilde alles altijd zelf 'mooi maken'. Jaren geleden begon mijn interesse voor vormgeving zich verder te ontwikkelen. Ik werkte als marketing manager bij het leukste tijdschrift van Nederland, Tina, en ik kon uren meekijken met mijn vormeefcollega's hoe zij de mooiste pagina's, advertenties of producten ontwierpen. Van niets naar iets. Deze interesse heeft zich gevormd naar een hobby en nu kan ik met veel plezier zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. 

859A5161.jpg
859A5023.JPG

Ik ben jarenlang markteer geweest voor diverse kids en teens tijdschriften en werk momenteel, naast mijn werk voor Studio A to Z, als Brand Manager binnen de FMCG. Tijdens mijn job als brand marketeer ben ik altijd bezig met hoe een merk zich het beste kan positioneren, versterken en ontwikkelen zonder zijn identiteit hierbij te verliezen. Door de combinatie met vormgeving kan ik de juiste persoon voor jou zijn om jouw merk visueel tot leven te brengen. Ik kan meekijken met hoe jij jouw bedrijf voor je ziet en samen ontwikkelen we een duurzame en professionele uitstraling die volledig aansluit bij jou 

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn aanpak? Neem dan vooral contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

bottom of page